Bestyrelse

Om bestyrelsen:

Bestyrelsen på Gården består af forældre og er valgt af forældrene på den årlige generalforsamling i marts måned. Der er altid 5 forældre i bestyrelsen, som består af en formand, en kasserer, en sekretær og to menige bestyrelsesmedlemmer.

Hvem der har hvilke roller i bestyrelsen, bestemmes internt i bestyrelsen på det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen. Et år er der to på valg og næste år er der tre på valg. I god tid inden generalforsamlingen er der mulighed for at melde sit kandidatur, hvis man brænder for, at stille op til bestyrelsen. Der er altid plads til ildsjæle, der har lyst til at gøre en forskel i børnenes hverdag. Der kan være forskellige grunde til, at man stiller op til bestyrelsen.

Næste generalforsamling er sidst i februar 2023.

Her kan du lære den siddende bestyrelse at kende:

Fælles for den siddende bestyrelse er, at vi alle synes Gården er Danmarks – måske verdens – bedste børnehave. Vi er stolte af at være i bestyrelsen og være en del af en forældregruppe, som i fællesskab med de dygtigste pædagoger – og pædagogmedhjælpere – skaber de bedste rammer for vores børn i hverdagen. Vi vil sammen med personalet på Gården værne om, at Gårdens børn har det bedste børneliv.

 

Hvem er vi?

Nanna Eskelund Jensen – Forkvinde

36 år, gift med Kristian, vi bor i Hogager, i vores eget Villa-Ville-Kulla dukkehus. Vi har, Jakob i 5. klasse på Margrethe Reedtz skolen, Valdemar i 2. klasse på Margrethe Reedtz skolen og SFO, og Mathias på 6 år i gul gruppe på Gården. Jeg har altid været meget aktiv i børnenes institutioner og hverdagsliv. Jeg har været medlem af denne bestyrelse i 5 år og er bagmanden for de velskrevne referater gennem de år 😉

Jeg mener det er vigtigt, at tage del i det vi, som forældre aktivt har valgt for, at give vores børn den dag vi mener er den bedste for dem. Vi har tre aktive og friske drenge, som elsker dyr, natur, fællesskab og muligheden for at være med i alt hvad det indebærer. Derfor har det været meget naturligt for os at vælge Gården og skolen, 2 valg vi for evigt vil være taknemmelige for at have gjort. Ligeledes er det dejligt, at være med til at forme de rammer som børnene og personalet hver dag skal være i, og med en medarbejdergruppe, som er så dedikerede, engagerede og velovervejede er bestyrelsesarbejdet en smal sag.

Laila Daasbjerg – Kasserer

Bor I Vinderup, gift med Bjarke, sammen har vi Benjamin, Niklas og Tilde. Som alle har haft deres daglige gang på gården.

Når Tilde slutter i børnehaven, har vi gennem 9 år kørt forbi 2 børnehaver hver dag, for at komme ud på Gården.

Men det gør vi med glæde, når det man kører efter, er så fantastisk og fuldstændig i tråd med værdierne i vores familie.

For mig betyder det meget at være en del af mine børns omverden. Og jeg håber og ønsker med bestyrelsesarbejdet, at jeg kan bidrage til, at Gården fortsat kan være verdens bedste børnehave.

Karen Fogh Andersson – Sekretær

Hej, jeg hedder Karen og er mor til Lili, som går på Gården. Derudover har Ronni og jeg Louie, som netop er blevet 2 år.

Siden jeg blev mor første gang, har mit store fokus ligget på netop børn, moderskabet og familielivet – både i mit arbejde og privatliv. Jeg interesserer mig for personlig udvikling, passion, dybere meninger og kærligt nærvær.
Jeg er uddannet coach og terapeut. Jeg har bl.a. lavet Sang-Leg og Mindfulness for mor/baby og tumlinger, guidede meditationer for børn, og jeg er nu igang med et børnebogsprojekt “Til Det Dejligste Barn I Verden”. Projektet udmunder i en fysisk bog samt 4 sange og guidede meditationer, som streames online.

Vi er meget glade for vores valg af børnehave.
Jeg er glad for at være i Gårdens bestyrelse, og ser frem til bestyrelsesarbejdet, som er nyt for mig.
Du er altid velkommen til at tage fat i mig til en snak om både glade børn, nye ideer eller eventuelle bekymringer ift. Gården.

Jacob Jepsen – Medlem

Jeg hedder Jacob, 46 somre, og far til Asger i rød gruppe, og kæreste med Sofie. Vi bor i Vinderup.
Jeg blev uddannet ved, den nu lukkede godsdivision hos DSB. Hvorefter jeg har haft nogle spændende 15 år i landbruget. Både som driftsleder og deltids-selvstændig. Men har sadlet om og arbejder nu i weekenderne, hos Faerch group i Holstebro.
I fritiden når det er muligt går jeg en tur på golfbanen om sommeren, og på jagt om efteråret og vinteren.
Jeg har valgt at gå ind i bestyrelsesarbejdet på Gården, fordi jeg synes bestyrelsesarbejdet er spændende, fordi jeg gerne vil engagere mig i  hverdagen, hos det ønskebarn det tog lang tid at få. Og fordi jeg gerne vil være med til at Gården skal blive ved med at være den nok bedste børnehave/sfo i området. Både for børnene, forældre, og for de ansatte, der er på Gården.

Morten Bang Lund – Medlem