Gul gruppebørn på ÆGTE jagt

Gårdens børnehavebørn var med på Jagt med Ryde jagtforening.

En ny jæger en måske født…

Som et led i, at vi er en ”Grønne spirer” institution deltog Børnehaven Gården i jagten søndag d.4.11-2018 med Ryde Jagtforening.

Det var en super god dag, hvor 9 kommende skolebørn, samt 6 voksne deltog i en hel jagtdag i skoven. Dagen startede med en parole, hvor der blev gennemgået hvad der må skydes, sikkerhed mm.

Der var hornblæsning som opstart på jagten. Og så er vi klar – nu skal vi på jagt. Nogle af børnene stod på post med en skytte og andre gik med hundefolket, sammen med deres hunde – alle børn prøvede at gå med hundefolket, samt stå med en skytte. Efter mange lange ture gennem skoven blev det middagstid – og vi var alle samlet i jagthytten, hvor vi fik god gryderet med kartoffelmos. Efter en gang mad, var det atter tid til jagt i skoven. Dagen sluttede kl. 14.30 og det var nogle trætte børn, som blev hentet af deres forældre. På jagten blev der skudt 4 rådyr, samt en sneppe – super flot parade.

Sluttelig vil vi gerne på vegne af Gården sige TAK for en mega god oplevelse med vores børn – Jagtforeningens medlemmer, anført af Keld Nielsen har virkelig taget godt imod os – der blev lystigt fortalt og taget sig tid til, at fortælle og vise vores børn om jagtens glæder.

Så stor tak til jer alle – det var en kæmpe fornøjelse.

Fancy Gallery Error:
No gallery with the ID 1 was found or you have not created albums for it yet.

Gården i Ryde