Forlængelse af lukkeperioden – Corona

Kære forældre.

Som i helt sikkert ved har myndighederne igår forlænget perioden med lukkede institutioner. Gården er derfor kun åben for nødpasning helt til og med d. 13. april. Vi håber, at der kan åbnes igen d. 14. april.

Vi synes jo alle, at vores job er vigtige og det kan svært at tage fri, men for at forhindre smittespredning, skal alle andre muligheder for pasning undersøges i denne særlige situation. Det understreges derfor, at nødpasning kun er i helt ekstraordinære situationer og for følgende:

  1. Forældrene, som varetager kritiske funktioner i det offentlige eller det private
  2. Forældrene er samtidig uden muligheder for, at få passet børnene hos familiens netværk

Når nødberedskabet træder i kraft, vil der være så få personale til stede som muligt og det betyder, at man ikke kan regne med personale fra egen gruppe.

Tilmelding foregår ved, at kontakte Nicolaj på 61780601 senest fredag d. 26. marts kl. 16.00. Husk at oplyse hvilke dage, tidsrum og gerne en årsag til behovet.

Har i spørgsmål eller har i brug for nødpasning skal i altså kontakte Nicolaj på tlf: 61780601.

 

Vi forsøger i mellemtiden, at lave så meget som vi kan både på Gården og hjemmefra, så vi er fuldt forberedte til når vi skal i gang igen.

Vi er som alle andre super trætte af situationen og vi savner børnene helt vildt. Så stik dem lige en krammer fra de voksne i børnehaven :o)

Vi skal naturligvis nok informere jer både på DayCare og gaardeniryde.dk så snart vi ved mere.

MvH

Gården