Nødpasning – Corona

Kære forældre

Vores system DayCare er voldsomt overbelastet i øjeblikket og derfor er det vigtigt, at i tjekker både DayCare og gaardeniryde.dk for aktuelle opdateringer på situationen.

Tak for jeres store opbakning og hurtige reaktion på meldingen i går. Vi har haft ganske få børn i dag og forventer heller ikke mange i morgen. Det betyder også, at vi kan sende personale hjem til egne børn og dermed flere personer længere væk fra potentiel smitte.

Vi er nu kommet så langt, at vi er klar til at give jer besked om de næste to uger.

Fra på mandag og 14 dage frem er der kun åbent for nødpasning for 3-9-årige børn.

Vi synes jo alle, at vores job er vigtige og det kan svært at tage fri, men for at forhindre smittespredning, opfordrer vi alle til, at afsøge alle andre muligheder for pasning i denne særlige situation. Det understreges derfor, at nødpasning kun er i helt ekstraordinære situationer og for følgende:

  1. Forældrene, som varetager kritiske funktioner i det offentlige eller det private
  2. Forældrene er samtidig uden muligheder for, at få passet børnene hos familiens netværk

Når nødberedskabet træder i kraft, vil der være så få personale til stede som muligt og det betyder, at man ikke kan regne med personale fra egen gruppe.

Tilmelding foregår ved, at kontakte Nicolaj på 61780601 senest fredag d. 13. marts kl. 16.00. Husk at oplyse hvilke dage, tidsrum og gerne en årsag til behovet.

Vi håber på jeres forståelse og samarbejde i denne særlige situation. Vi vil løbende informere jer via DayCare og vores hjemmeside gaardeniryde.dk

MvH

Gården