Bestyrelse

Om bestyrelsen:

Bestyrelsen på Gården består af forældre og er valgt af forældrene på den årlige generalforsamling i marts måned. Der er altid 5 forældre i bestyrelsen, som består af en formand, en kasserer, en sekretær og to menige bestyrelsesmedlemmer.

Hvem der har hvilke roller i bestyrelsen, bestemmes internt i bestyrelsen på det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen. Et år er der to på valg og næste år er der tre på valg. I god tid inden generalforsamlingen er der mulighed for at melde sit kandidatur, hvis man brænder for, at stille op til bestyrelsen. Der er altid plads til ildsjæle, der har lyst til at gøre en forskel i børnenes hverdag. Der kan være forskellige grunde til, at man stiller op til bestyrelsen.

Næste generalforsamling er sidst i februar 2021.

Her kan du lære den siddende bestyrelse at kende:

Fælles for den siddende bestyrelse er, at vi alle synes Gården er Danmarks – måske verdens – bedste børnehave. Vi er stolte af at være i bestyrelsen og være en del af en forældregruppe, som i fællesskab med de dygtigste pædagoger – og pædagogmedhjælpere – skaber de bedste rammer for vores børn i hverdagen. Vi vil sammen med personalet på Gården værne om, at Gårdens børn har det bedste børneliv.

 

Hvem er vi?

Jens Kristian – Formand

Gift med Karen, vi har 2 børn – Emil på 5 år og Maja på 2 år. Vi bor på en lille Gård, tæt ved Vinderup og her bruger vi en stor del af vores fritid. Vi nyder at passe dyrene og følge årets gang i marken. Emil er børnehavebarn på Gården, og han nyder hver dag godt af de gode og frie rammer. Som forældre glædes jeg ved, at komme på Gården og mærke de voksnes nærvær, positive indvirkning og oprigtige interesse for børnene. Mens Emil er på Gården, arbejder jeg hos Vinderup Maskinforretning som vvs montør og værkfører. I min fritid er jeg aktiv KFUM spejder i Vinderup og har været det siden tiden som ”ulveunge”. Gårdens værdier og rammer er helt i tråd med vores egne, så derfor var det et helt naturligt valg for os, at Gården skulle være børnehave for vores børn. Gårdens personale og faciliteterne udgør tilsammen Danmarks bedste børnehave.

Laila Daasbjerg – Kasserer

Bor I Vinderup, gift med Bjarke, sammen har vi Benjamin på 3 år og Niklas på 7 måneder, som forhåbentlig, når den tid kommer, også skal have sin daglige gang på gården. Vi kommer til at køre forbi 2 børnehaver, hver dag de næste 6 år, for at vores børn kan komme på Gården i Ryde. Men det gør vi med glæde, når det man kører efter er så godt og fuldstændig i tråd med værdierne i vores familie. For mig betyder det rigtig meget at være en del af mine børns omverden, og jeg håber og ønsker, at jeg kan bidrage til, at Gården fortsat kan være så kanon godt et sted for børnene.

Nanna Eskelund Jensen – Sekretær

31 år, gift med Kristian, vi bor i Hogager, men håber snart at få vores hus solgt, så vi kan komme tættere på Ryde. Vi har 3 børn: Jakob i 0. klasse på Margrethe Reedtz skolen også i Ryde, Valdemar på 4 år på Gården og Mathias, som er i dagpleje i Ryde.

Jeg har altid været meget aktiv i børnenes institutioner og hverdagsliv. Jeg mener det er vigtigt, at tage del i det som vi aktivt selv har valgt ved netop at køre 8 km hver dag for, at give vores børn den dag vi mener er den bedste. Vi har tre aktive og friske drenge, som elsker dyr, natur og muligheden for at være med i alt hvad det indebærer, derfor har det været meget naturligt at vælge Gården for os og et valg vi er meget glade for. Ligeledes er det skønt at være med til at forme de rammer som børnene og personalet her har hver dag. Med en medarbejdergruppe som er meget dedikerede, engagerede og velovervejede er det at være i bestyrelsen en rigtig sjov og spændende opgave.

Torben Lyngsøe – Medlem

Jeg er 43 år, socialpædagog, og bor i Vinderup, med min kone og vores to børn. Svala på 6 år og Sune på 2 år. Svala har gået på Gården i tre år og Sune starter når han fylder 3. I det hele taget har Gården i mange år været en del af min og min families dagligdag. Jeg har været ansat som pædagogmedhjælper på Gården, min kone Melanie har været pædagogstuderende på Gården. Derfor var det også naturligt, at vi ville give vores børn den gave det er, at være en del af Danmarks bedste børnehave.

Det som, blandt andet, gør Gården unik i mine øjne er, for det første, det åbenlyse i forhold til omgivelserne på Gården. Åbne vidder, dyrehold, kæmpe legeplads, skovbørnehave i nærheden, og i bund og grund bare masser af plads til leg og udfoldelse. Ét er at have omgivelserne på plads, et andet er at udnytte de muligheder det giver. Det formår Gårdens personale til fulde. Altid bliver man mødt af et fagligt velfunderet personale, og man har altid indtrykket af at deres engagement og autenticitet smitter af på børnenes velbefindende.

Som bestyrelsesmedlem ser jeg det som min opgave at støtte op om personalets pædagogiske tilgang til det at være barn og voksen på Gården. Når det går godt, mener jeg at det er vigtigt at man også evaluerer på hvorfor det går godt, så man kan blive endnu dygtigere til det der virker. Jeg mener også at man har en forpligtelse til at udvikle sig som menneske og fagpersonale og følge med i de pædagogiske tendenser der er i samfundet, Der kan jeg som bestyrelsesmedlem være en sparringspartner, da jeg qua min uddannelse som pædagog, bevæger mig i den pædagogiske verden til dagligt.

Karen Fogh Andersson – Medlem

Hej, jeg hedder Karen og er mor til Lili, som går på Gården. Derudover har Ronni og jeg Louie, som netop er blevet 2 år.

Siden jeg blev mor første gang, har mit store fokus ligget på netop børn, moderskabet og familielivet – både i mit arbejde og privatliv. Jeg interesserer mig for personlig udvikling, passion, dybere meninger og kærligt nærvær.
Jeg er uddannet coach og terapeut. Jeg har bl.a. lavet Sang-Leg og Mindfulness for mor/baby og tumlinger, guidede meditationer for børn, og jeg er nu igang med et børnebogsprojekt “Til Det Dejligste Barn I Verden”. Projektet udmunder i en fysisk bog samt 4 sange og guidede meditationer, som streames online.

Vi er meget glade for vores valg af børnehave.
Jeg er glad for at være i Gårdens bestyrelse, og ser frem til bestyrelsesarbejdet, som er nyt for mig.
Du er altid velkommen til at tage fat i mig til en snak om både glade børn, nye ideer eller eventuelle bekymringer ift. Gården.