Bestyrelse

Om bestyrelsen:

Bestyrelsen på Gården består af forældre og er valgt af forældrene på den årlige generalforsamling i marts måned. Der er altid 5 forældre i bestyrelsen, som består af en formand, en kasserer, en sekretær og to menige bestyrelsesmedlemmer.

Hvem der har hvilke roller i bestyrelsen, bestemmes internt i bestyrelsen på det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen. Et år er der to på valg og næste år er der tre på valg. I god tid inden generalforsamlingen er der mulighed for at melde sit kandidatur, hvis man brænder for, at stille op til bestyrelsen. Der er altid plads til ildsjæle, der har lyst til at gøre en forskel i børnenes hverdag. Der kan være forskellige grunde til, at man stiller op til bestyrelsen.

Næste generalforsamling er sidst i februar 2021.

Her kan du lære den siddende bestyrelse at kende:

Fælles for den siddende bestyrelse er, at vi alle synes Gården er Danmarks – måske verdens – bedste børnehave. Vi er stolte af at være i bestyrelsen og være en del af en forældregruppe, som i fællesskab med de dygtigste pædagoger – og pædagogmedhjælpere – skaber de bedste rammer for vores børn i hverdagen. Vi vil sammen med personalet på Gården værne om, at Gårdens børn har det bedste børneliv.

 

Hvem er vi?

Torben Lyngsøe – Formand

Jeg er 43 år, socialpædagog, og bor i Vinderup, med min kone og vores to børn. Svala på 6 år og Sune på 2 år. Svala har gået på Gården i tre år og Sune starter når han fylder 3. I det hele taget har Gården i mange år været en del af min og min families dagligdag. Jeg har været ansat som pædagogmedhjælper på Gården, min kone Melanie har været pædagogstuderende på Gården. Derfor var det også naturligt, at vi ville give vores børn den gave det er, at være en del af Danmarks bedste børnehave.

Det som, blandt andet, gør Gården unik i mine øjne er, for det første, det åbenlyse i forhold til omgivelserne på Gården. Åbne vidder, dyrehold, kæmpe legeplads, skovbørnehave i nærheden, og i bund og grund bare masser af plads til leg og udfoldelse. Ét er at have omgivelserne på plads, et andet er at udnytte de muligheder det giver. Det formår Gårdens personale til fulde. Altid bliver man mødt af et fagligt velfunderet personale, og man har altid indtrykket af at deres engagement og autenticitet smitter af på børnenes velbefindende.

Som bestyrelsesmedlem ser jeg det som min opgave at støtte op om personalets pædagogiske tilgang til det at være barn og voksen på Gården. Når det går godt, mener jeg at det er vigtigt at man også evaluerer på hvorfor det går godt, så man kan blive endnu dygtigere til det der virker. Jeg mener også at man har en forpligtelse til at udvikle sig som menneske og fagpersonale og følge med i de pædagogiske tendenser der er i samfundet, Der kan jeg som bestyrelsesmedlem være en sparringspartner, da jeg qua min uddannelse som pædagog, bevæger mig i den pædagogiske verden til dagligt.

Laila Daasbjerg – Kasserer

Bor I Vinderup, gift med Bjarke, sammen har vi Benjamin på 3 år og Niklas på 7 måneder, som forhåbentlig, når den tid kommer, også skal have sin daglige gang på gården. Vi kommer til at køre forbi 2 børnehaver, hver dag de næste 6 år, for at vores børn kan komme på Gården i Ryde. Men det gør vi med glæde, når det man kører efter er så godt og fuldstændig i tråd med værdierne i vores familie. For mig betyder det rigtig meget at være en del af mine børns omverden, og jeg håber og ønsker, at jeg kan bidrage til, at Gården fortsat kan være så kanon godt et sted for børnene.

Nanna Eskelund Jensen – Sekretær

31 år, gift med Kristian, vi bor i Hogager, men håber snart at få vores hus solgt, så vi kan komme tættere på Ryde. Vi har 3 børn: Jakob i 0. klasse på Margrethe Reedtz skolen også i Ryde, Valdemar på 4 år på Gården og Mathias, som er i dagpleje i Ryde.

Jeg har altid været meget aktiv i børnenes institutioner og hverdagsliv. Jeg mener det er vigtigt, at tage del i det som vi aktivt selv har valgt ved netop at køre 8 km hver dag for, at give vores børn den dag vi mener er den bedste. Vi har tre aktive og friske drenge, som elsker dyr, natur og muligheden for at være med i alt hvad det indebærer, derfor har det været meget naturligt at vælge Gården for os og et valg vi er meget glade for. Ligeledes er det skønt at være med til at forme de rammer som børnene og personalet her har hver dag. Med en medarbejdergruppe som er meget dedikerede, engagerede og velovervejede er det at være i bestyrelsen en rigtig sjov og spændende opgave.

Rikke Vendelboe – Medlem

Jeg er 31 år og bor i Vinderup sammen med min mand Søren. Jeg arbejder som vuggestuepædagog. Vi har Magnus på 5 år og Frida på 3 år, som begge går i børnehave på Gården. For os var det rigtig nemt at vælge børnehave til vores børn, da flere af vores venner havde valgt Gården som børnehave til deres børn. Et fantastisk ry, natur, dyr og engagerede voksne – hvem vil ikke være en del af det?

Jeg er nysgerrig på bestyrelsesarbejdet og jeg vil gerne have indflydelse på mine børns hverdag. Desuden vil jeg gerne være med til at træffe de rigtige beslutninger, så vi fortsat i fremtiden har den bedste børnehave.

Karen Fogh Andersson – Medlem

Hej, jeg hedder Karen og er mor til Lili, som går på Gården. Derudover har Ronni og jeg Louie, som netop er blevet 2 år.

Siden jeg blev mor første gang, har mit store fokus ligget på netop børn, moderskabet og familielivet – både i mit arbejde og privatliv. Jeg interesserer mig for personlig udvikling, passion, dybere meninger og kærligt nærvær.
Jeg er uddannet coach og terapeut. Jeg har bl.a. lavet Sang-Leg og Mindfulness for mor/baby og tumlinger, guidede meditationer for børn, og jeg er nu igang med et børnebogsprojekt “Til Det Dejligste Barn I Verden”. Projektet udmunder i en fysisk bog samt 4 sange og guidede meditationer, som streames online.

Vi er meget glade for vores valg af børnehave.
Jeg er glad for at være i Gårdens bestyrelse, og ser frem til bestyrelsesarbejdet, som er nyt for mig.
Du er altid velkommen til at tage fat i mig til en snak om både glade børn, nye ideer eller eventuelle bekymringer ift. Gården.