Bestyrelse

Om bestyrelsen:

Bestyrelsen på Gården består af forældre og er valgt af forældrene på den årlige generalforsamling i marts måned. Der er altid 5 forældre i bestyrelsen, som består af en formand, en kasserer, en sekretær og to menige bestyrelsesmedlemmer.

Hvem der har hvilke roller i bestyrelsen, bestemmes internt i bestyrelsen på det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen. Et år er der to på valg og næste år er der tre på valg. I god tid inden generalforsamlingen er der mulighed for at melde sit kandidatur, hvis man brænder for, at stille op til bestyrelsen. Der er altid plads til ildsjæle, der har lyst til at gøre en forskel i børnenes hverdag. Der kan være forskellige grunde til, at man stiller op til bestyrelsen.

Næste generalforsamling er sidst i februar 2023.

Her kan du lære den siddende bestyrelse at kende:

Fælles for den siddende bestyrelse er, at vi alle synes Gården er Danmarks – måske verdens – bedste børnehave. Vi er stolte af at være i bestyrelsen og være en del af en forældregruppe, som i fællesskab med de dygtigste pædagoger – og pædagogmedhjælpere – skaber de bedste rammer for vores børn i hverdagen. Vi vil sammen med personalet på Gården værne om, at Gårdens børn har det bedste børneliv.

 

Hvem er vi?

Nanna Eskelund Jensen – Forkvinde

36 år, gift med Kristian, vi bor i Hogager, i vores eget Villa-Ville-Kulla dukkehus. Vi har, Jakob i 5. klasse på Margrethe Reedtz skolen, Valdemar i 2. klasse på Margrethe Reedtz skolen og SFO, og Mathias på 6 år i gul gruppe på Gården. Jeg har altid været meget aktiv i børnenes institutioner og hverdagsliv. Jeg har været medlem af denne bestyrelse i 5 år og er bagmanden for de velskrevne referater gennem de år 😉

Jeg mener det er vigtigt, at tage del i det vi, som forældre aktivt har valgt for, at give vores børn den dag vi mener er den bedste for dem. Vi har tre aktive og friske drenge, som elsker dyr, natur, fællesskab og muligheden for at være med i alt hvad det indebærer. Derfor har det været meget naturligt for os at vælge Gården og skolen, 2 valg vi for evigt vil være taknemmelige for at have gjort. Ligeledes er det dejligt, at være med til at forme de rammer som børnene og personalet hver dag skal være i, og med en medarbejdergruppe, som er så dedikerede, engagerede og velovervejede er bestyrelsesarbejdet en smal sag.

Laila Daasbjerg – Kasserer

Bor I Vinderup, gift med Bjarke, sammen har vi Benjamin, Niklas og Tilde. Som alle har haft deres daglige gang på gården.

Når Tilde slutter i børnehaven, har vi gennem 9 år kørt forbi 2 børnehaver hver dag, for at komme ud på Gården.

Men det gør vi med glæde, når det man kører efter, er så fantastisk og fuldstændig i tråd med værdierne i vores familie.

For mig betyder det meget at være en del af mine børns omverden. Og jeg håber og ønsker med bestyrelsesarbejdet, at jeg kan bidrage til, at Gården fortsat kan være verdens bedste børnehave.

Christian Lind – Medlem

Line Knudsen – Medlem

32 år, bor i Aal udenfor Vinderup på vores lille landsted med far Rasmus, storebror Alfred på 5 år, lillesøster Ebba på 2 år og vores hund Nana. Vi har valgt Gården fordi den er i tråd med alt det der betyder mest for os som familie. Vi er en aktiv jagt og udelivs familie, der elsker at lave bålmad og inddrage vores børn i hele processen fra jord til bord. Som forældre mærker jeg tydeligt at Alfred får en masse viden og nysgerrighed på naturen fra sin hverdag på Gården.

Til hverdag hjemmepasser jeg Ebba indtil sommer 2024, hvor jeg igen skal tilbage til mit pædagogstudie som jeg er færdig med januar 2026.

Jeg er taknemlig for, jeg er kommet i Gårdens bestyrelse, og vil gøre mit til at Gården bliver ved med at det allerbedste valg til vores børn.

Morten Bang Lund – Medlem

Jeg hedder Morten, er 34 år og bor i Vinderup sammen med Ditte og vores 3 børn.

De to ældste, Anker og Eva, går i børnehave på Gården imens Ejgil på nul år må vente lidt endnu.
Til dagligt arbejder jeg på Thise Mejeri som software udvikler.
Jeg har selv gået på Gården som barn og ønsker, at mine børn skal få en lige så god gang der, som jeg selv havde. Derfor vil jeg gerne være med til at hjælpe og værne om den fantastiske børnehave som Gården er.

Gården i Ryde